Saptamana mondiala a spatiului cosmic 2017 / World Space Week 2017
08-10-2017 01:55
Am ajuns din nou in saptamana 4 - 10 octombrie, dedicata de Adunarea Generala a ONU explorarii spatiale. Ca in fiecare an, in aceasta perioada se desfasoara Saptamana Mondiala a Spatiului Cosmic, un eveniment de prezentare extins la nivel global, cu referire simbolica la 4 octombrie 1957 (lansarea primului satelit artificial, Sputnik 1) si la 10 octombrie 1967 (semnarea tratatului International Treaty on Principles Governing the Activites of States in the Exploration and Peaceful Uses of Outer Space, including the Moon and Other Celestial Bodies).

Space Alliance promoveaza acest eveniment printr-o actiune proprie, invitandu-va in aceasta perioada sa ne trimiteti pe adresa de email contact[at]spacealliance.ro sau direct pe pagina noastra de Facebook, cat mai multe intrebari referitoare la tehnologia spatiala. Ele vor fi centralizate si mai tarziu veti primi raspunsurile.

 
In speranta ca aceasta actiune se va bucura de interesul dumneavoastra tinem sa multumim in avans tuturor celor care vor participa.



Credit WSW


http://www.worldspaceweek.org

jQuery Menu by Apycom