Aniversare 3 ani de SpaceAlliance
07-07-2011 08:40
In aceasta perioada se implinesc 3 ani de cand proiectul SpaceAlliance a fost lansat online.
El a pornit intr-un moment in care in Romania nu exista un portal specializat de popularizare a domeniului spatial in pofida interesului de care se bucura acesta.
Evenimentele de profil erau preluate de pe marile agentii de presa si traduse de media locala in limba romana dar de cele mai multe ori abordarea era una de nivel mediu, tributara articolului original si limitata de pregatirea jurnalistului in acest domeniu.


SpaceAlliance a luat fiinta ca o contrapartida la aceasta stare de lucruri- la initiativa unui grup de specialisti care au incercat sa aduca mai aproape de publicul larg stirile despre spatiu.
In tot acest timp am incercat sa oferim o alternativa spunem noi profesionista chiar si comparativ cu site-urile de profil internationale, cu articole originale comentate de colaboratorii nostri dintr-o perspectiva personala, cat se poate de serioasa si cu multe detalii.

O directie la care am tinut de la inceput a fost sa oferim cat mai multe informatii si transparenta despre proiectele romanesti astfel ca pe SpaceAlliance ati aflat, de cele mai multe ori inainte de publicarea in presa romaneasca sau inaintea comunicatelor oficiale, despre progresele sau evenimentele ce aveau loc in domeniul aerospatial din Romania.

Cele cateva site-uri de stiinta existente in mediul online romanesc au preluat si difuzat de fiecare data mai departe articolele noastre si le multumim pentru buna colaborare si sustinere.
Deasemenea le multumim colaboratorilor nostri pentru efortul facut si pentru pasiunea pe care o impartasesc pentru spatiu.

Pe viitor vom continua sa mentinem acest standard inalt pe care ni l-am impus si speram ca si cititorii nostri ne vor urmari cu tot atat de multa atentie ca si pana acum si vor gasi articolele noastre la fel de interesante.
In incheierea acestui comentariu si ca un scurt sumar va invitam sa vizualizati posterul oficial al evenimentului si o galerie de imagini ce fac o retrospectiva a activitatii noastre din ultimii trei ani.
Pentru orice mesaj pe care doriti sa ni-l adresati va invitam sa ne scrieti la adresa de email contact @ spacealliance.ro

GALERIE DE IMAGINI


jQuery Menu by Apycom